HET KLEURRIJKE INTERIEUR VAN JOEY JAQ GESPOT IN RESIDENCE NO 07/08 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

Kijk mee naar in het kleurrijke interieur van influencer Joey Jaq in de Residence No 07/08 waarbij hij LAB PAINT in LAB COLOURS heeft toegepast. De benedenverdieping is volledig gehuld in de tint Nude Cashmere no. 312, een warme en neutrale tint die een rustgevende basis vormt. De trap springt eruit met Intensive Moss no. 76, een levendige groene kleur die een speels accent toevoegt. Op de bovenverdieping zijn de wanden en het plafond voorzien van Arabic Desert no. 710, terwijl de balken en kozijnen zijn geschilderd in Nigiri no. 286.

Laat je inspireren door de mix van Mexicaanse, Amerikaanse en Nederlandse invloeden en creëer een uniek en levendig interieur.

Een Britse basis met kleurrijke accenten

Joey en Nick hebben een sfeervolle Britse basis gecreëerd in hun woning. De benedenverdieping is volledig gehuld in de tint Nude Cashmere no. 312, een sensuele roze, warme en neutrale kleur die een rustgevende basis vormt en perfect samengaat met kleurrijke en uitbundige elementen. De stijl is geïnspireerd op het oude Britse interieur met schouwen, sierlijsten en patronen. Hoewel alle wanden en de trap voorzien zijn van kleur, zijn het juist de opvallende kunstwerken, lampenkappen, boeken en accessoires die kleur en persoonlijkheid toevoegen aan het interieur.


Een mix van culturen en kleuren

De Mexicaanse en Amerikaanse roots van Joey Jaq spelen een grote rol in zijn interieurkeuzes en voegen een unieke dynamiek toe aan zijn huis. De diepe, bijna fluwelige groentint van Intensive Moss no. 76 siert de trap en vormt een opvallende kleurkeuze die perfect past bij Joey's Mexicaanse roots en liefde voor kleurrijke expressie. Intensive Moss no. 76 is een fijn verzwaarde groentoon die door de toevoeging van geel naar een diepe olijftint kruipt.

"Al ben ik zo eigenwijs geweest de trap over te laten schilderen. Die was eerst terra, te veel Ibiza naar mijn smaak; ik wilde liever Schotland. Met het donkergroen ben ik heel blij."

- Aldus Joey Jaq.

Toegepaste verfkleuren van LAB PAINT

Naast dat Joey Jaq de benedenverdieping volledig geschilderd heeft in de tint Nude Cashmere no. 312 en Intensive Moss no. 76 op de trap heeft toegepast, heeft hij op de bovenverdieping de wanden en het plafond voorzien van Arabic Desert no. 710 en de balken en kozijnen geschilderd in de tint Nigiri no. 286. Dit geeft een uniek contrast en karakter aan de ruimte. Hoewel deze ruimtes niet volledig zijn uitgelicht in de Residence No 07/08, kun je binnenkort op onze blog een uitgebreide binnenkijker verwachten. Houd ons in de gaten voor meer inspiratie.

Creëer jouw eigen kleurrijke statement

Laat je inspireren door het kleurrijke maximalisme van Joey Jaq en ontdek hoe je met LAB PAINT jouw eigen unieke interieur kunt creëren. Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of de complete kleurenwaaier.