HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 8, 3 APRIL 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de achtste aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. John Williams en de klussers uit zijn team waren dit keer bij Anneke en Ruud in het in het Zuid-Hollandse Heinenoord.

Blog Banner - Help, mijn man is klusser! Aflevering 8

In 2007 kocht het stel samen een klushuis. Echter wordt Ruud een paar jaar later getroffen door meerdere herseninfarcten, waardoor hij niet of nauwelijks meer klust en het huis verandert in een bouwval. Anneke was ten einde raad en ging opzoek naar hulp om haar man weer aan de klus te krijgen, anders zou ze voor zichzelf kiezen.

Gelukkig stonden John Williams en de klussers uit zijn team van “Help, mijn man is klusser!” klaar voor het stel en is de badkamer inmiddels in gebruik.

Met behulp van LAB PAINT is de badkamer omgetoverd tot een prachtige ruimte. Op de wand achter de wastafel is LAB Wallpaint in de tint Velvet Fudge no. 380 toegepast. Velvet Fudge no. 380 is een trendy, warme karamelbruine tint met een oker basis. Deze fluweelzachte bruin staat onder andere prachtig in een Scandinavische woonstijl. Velvet Fudge no. 380 gaat mooi samen met White Truffle no. 644. Geef meer pit met kleine accenten in Pure Black no. 50.

De zijwanden zijn geschilderd in de tint Jasmin Blend no. 467 en het raamkozijn met LAB Binnenlak in de tint Black Clay no. 40. Bescheiden, eenvoudig en puur. Dat karakteriseert Jasmin Blend no. 467. Een rustgevende mix van grijs en klassiek beige. Versterk de roze ondertoon van Jasmin Blend no. 467 en match ‘m met Madonna no. 90 en Diamond Dust no. 232.

De andere hoek, alsmede de tussendeur is net als het raamkozijn eveneens geschilderd in de tint Black Clay no. 40Black Clay no. 40 lijkt op het eerste gezicht misschien zwart, maar is het niet! Het is een geconcentreerde, zelfverzekerde antraciet. Voor wie graag een meer natuurlijke zwart zoekt. Black Clay no. 40 is een zwarttint die feilloos past in een stijlvol, elegant en chic interieur. Goed te combineren met natuurlijke materialen of kleurtinten.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.