HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 6, 20 MAART 2023 MET LAB PAINT EN LAB COLOURS

LAB PAINT en LAB COLOURS gespot in de zesde aflevering van het nieuwe seizoen: “Help, mijn man is klusser!”. Het populaire tv programma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige vrouwen van doe-het-zelvers die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen. John Williams en de klussers uit zijn team waren dit keer in het Zuid-Hollandse Maasdam.

Fede en Dennis kochten vijf jaar geleden het ouderlijk huis van Fede. Dennis wist de woonkamer en de slaapkamer van hun oudste dochter af te maken, daarna vond hij het wel genoeg. Hun jongste had daardoor geen eigen kamer en sliep tot voor kort nog steeds bij zijn ouders in bed. Fede was ten einde raad en schakelde hulp in.

Gelukkig stonden John Williams en de klussers uit zijn team van “Help, mijn man is klusser!” paraat en is de kinderkamer inmiddels in gebruik.

De lange wand naast het bed is geschilderd in de tint Orange Barista no 117Orange Barista no 117 bewijst dat oranje niet fel, helder en energiek hoeft te zijn. Deze verfijnde tint is geheel in evenwicht door de exacte hoeveelheid geel en rood. Subtiel, jeugdig en vrouwelijk. Orange Barista no 117 staat ton-sur-ton het best met Masala Chai no. 31.

Het plafond en raamkozijn is geschilderd in de tint White Ice no. 39. Een fragiele off-white die zorgt voor een diffuser geheel en een zachte lichtweerkaatsing. White Ice no. 39 heeft een zeer zachtroze ondertoon en valt op door z’n subtiliteit. White Ice no. 39 smelt goed samen met tinten uit het roze spectrum, zoals Jewel no. 66 en Diamond Dust no. 232.

De tussendeur is geschilderd in de tint Merlot Mania no. 123. Een donkere, klassieke en chique wijnkleur met heel wat grijze tonen en een vleugje blauw. Merlot Mania no. 123 is een warme, rijke, weelderige en krachtige kleur. Voor de echte fijnproever! Beau Belle no. 898 kan goed als lichte basis bij Merlot Mania no. 123. Terra Pink no. 102 is een mooie, opvallende tussenkleur.

Het behang is het dessin Explore 323023 van Eijffinger uit de collectie "Maison" en heeft een exotisch, tropisch en jungle thema. De kleuren zijn levendig en intens, met een combinatie van groene, blauwe en roze tinten. Het behang van Eijfinger is eveneens beschikbaar via Vestingh Paint • Craft • Lifestyle. Een behangstaal bestellen? Dit kan voor slechts 4 euro in onze conceptstore of stuur een e-mail naar support@vestingh.nl.

Rondom het raam is gekozen voor de tint Copperhead no. 29. Copperhead no. 29 is een aardse rood met de allure van koper. Een krachtig en charismatisch statement voor je interieur. De kleurtint doet het goed in oude herenhuizen, maar staat ook prachtig bij modern design. Benadruk het aardse karakter door Copperhead no. 29 te combineren met rotan en grove weefsels of zoek het contrast op met The Grand no. 325.

Het hoekje naast de kast is geschilderd in de tint Lotus Lush no. 309. Als een omhelzing een kleur zou hebben, zou deze roze zijn. Zoals Lotus Lush no. 309. Creëer een gastvrij gevoel met deze weelderige roze met een sprankeling zilver. Ga voor een golden touch door messing details toe te voegen en vergroot hiermee de weelde. Freedom no. 965 is de meest geschikte wittint voor bij Lotus Lush no. 309.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.