HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 6, 19 FEBRUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

In de zesde aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!", uitgezonden op 19 februari 2024, beleefden we wederom een emotionele rollercoaster. Ditmaal werden we meegenomen naar het pittoreske Woubrugge waar Fenneke en Marc geconfronteerd werden met de harde realiteit van hun klusdroom die in een nachtmerrie was veranderd. Door een reeks tegenslagen, waaronder een onjuist bouwkundig rapport, verzakkingen en Marc's rugproblemen, was hun huis verre van af. Gelukkig was daar John Williams met zijn professionele klusteam om het stel te redden.

In het realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige familieleden van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen, werd LAB PAINT in LAB COLOURS gespot. Lees snel verder en ontdek welke tinten er zijn toegepast in de transformatie van het huis van Fenneke en Marc.

HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 6, 19 FEBRUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

EEN KLEURRIJKE TRANSORMATIE

In de masterbedroom zien we een combinatie van Memorable Moment no. 51, een diepe, bijna mystieke tint die zowel comfort als karakter brengt, met Shocking Coral no. 77 voor een levendige energie in het nisje en Black Clay no. 40 voor een elegante afwerking van het houtwerk. De kinderkamer daarentegen is een speeltuin van kleuren met onder andere Oh My Gosh no. 779, een gewaagd roze, gecombineerd met Madonna no. 90 voor een zachte, veelzijdige basis en Whispering Woods no. 62 voor een rustgevende, natuurlijke sfeer.

MASTERBEDROOM

De keuze voor Memorable Moment no. 51 voor de masterbedroom was een meesterzet. Deze kleur, aangebracht op zowel de wanden als het plafond, creëert een mysterieuze en tegelijkertijd geruststellende sfeer. Het is een kleur met diepte gevormd door een combinatie van blauw, een vleugje rebellerend rood en een basis van puur zwart. Deze complexiteit maakt de ruimte ongedwongen en uitnodigend, een perfecte achtergrond voor de energieke accenten van Shocking Coral no. 77, die in het nisje met het schuine plafond een levendige touch geeft. Het houtwerk, geschilderd in Black Clay no. 40, voegt een elegant contrast toe met zijn geconcentreerde antracietkleur die op het eerste gezicht zwart lijkt, maar bij nader inzien een diepere, natuurlijkere tint onthult.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 6, 19 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

KINDERKAMER

Voor de kinderkamer is gekozen voor een gedurfde mix van kleuren die zowel speelsheid als rust uitstralen. Oh My Gosh no. 779 brengt een explosie van uitzinnig roze aan de binnenzijdes van het dakkapel en de deur, perfect voor een kamer die bedoeld is om de creativiteit en vrolijkheid van een kind te weerspiegelen. Madonna no. 90, toegepast op de liggende wanden onder het raamkozijn, biedt een warme, veelzijdige basis die de kamer een behaaglijke sfeer geeft. Whispering Woods no. 62, toegepast op de hoge wanden, het plafond tussen de balken en White Clay no. 61 op de balken en raamkozijnen, creëren een harmonieuze verbinding met de natuur buiten, met zachte, natuurlijke tinten die rust en puurheid uitstralen.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 6, 19 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

EEN STAP DICHTER BIJ HUN DROOMHUIS

In de zesde aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!" heeft het team van John Williams met behulp van LAB PAINT in LAB COLOURS twee kamers getransformeerd in plekken van rust, warmte en expressie, waardoor het huis van Fenneke en Marc weer een stap dichter bij hun droomhuis kwam. Het is een prachtig voorbeeld van hoe de juiste kleuren een ruimte tot leven kunnen brengen en een positieve verandering kunnen bewerkstelligen in het leven van mensen. Mis de volgende afleveringen niet, elke maandag om 20.30 uur op RTL 4, waar meer verhalen van transformatie en hoop worden onthuld.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 6, 19 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

KLEUREN UITPROBEREN?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten. Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is.
Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.