HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 4, 5 FEBRUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

In de vierde aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!", uitgezonden op 5 februari 2024, nam het team van John Williams ons mee naar Utrecht, waar we het verhaal van Jean-Paul en zijn moeder Ann volgden. Jean Paul was al tijden bezig met een grote verbouwing van het huis van moeder Ann. Het huis waar ze al sinds 1962 woont. Het project, dat begon toen Ann in het ziekenhuis belandde, heeft geleid tot een onafgemaakte woonkamer, badkamer en keuken. Dit dwong Ann om na haar revalidatie bij Jean-Paul en zijn gezin in te trekken. Zijn zus Angelique had er geen vertrouwen in dat Jean-Paul het huis van hun moeder ooit nog af zal maken en zag daarom geen andere uitweg dan John en zijn team in te schakelen.

In het realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige familieleden van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen, werd LAB PAINT in LAB COLOURS gespot. Lees snel verder en ontdek welke tinten er zijn toegepast in de transformatie van het huis van moeder Ann.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 4, 5 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Een sfeervolle woonkamer in Utrecht met LAB PAINT in LAB COLOURS

De transformatie van de woonkamer is het hoogtepunt van de aflevering, mede dankzij LAB PAINT in LAB COLOURS. Ze hebben gekozen voor een mix van rustige en opvallende kleuren om een evenwichtige sfeer te creëren. Het plafond en al het houtwerk, zoals kozijnen, deuren en plinten, zijn geschilderd in Full White no. 253. De muren werden gehuld in verschillende tinten, waaronder Arabic Desert no. 710, Nigiri no. 286 en Merlot Mania no. 123.

Kleurvlakken Help, mijn man is klusser! Aflevering 4, 5 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Plafond en houtwerk

Het plafond en al het houtwerk, zoals raamkozijnen, deuren en plinten, zijn geschilderd in Full White no. 253. Full White no. 253 is een zuiver witte tint die de perfecte achtergrond vormt voor zowel een rustige als levendige interieurstijl. Van alle tinten is zuiver wit het meest gevoelig voor verandering in licht en schaduw. Deze wit vergroot het effect van daglicht en laat het reflecteren in de ruimte. Met Full White no. 253 kun je het contrast in je kleurenpalet vergroten. Het is een frisse tegenhanger voor bijna elke kleurtint.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 4, 5 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Woonkamer

In de woonkamer zijn de tinten Arabic Desert no. 710 en Nigiri no. 286 toegepast. Arabic Desert no. 710 vindt je terug op de lange wand achter het dressoir en de eetafel. Deze zinderende zandsteenkleur straalt warmte en een oase van rust uit. Prachtig als je de sfeer van Marrakech ook thuis wil ervaren. Maak het Arabische plaatje compleet met Nigiri no. 286. Nigiri no. 286 is toegepast op de wand waar je binnenkomt, ofwel de wand achter de bank. Nigiri no. 286 is een zachte zalmkleur die subtiel smaak geeft aan je interieur. Deze tint kan heel goed worden gebruikt als de opvallende kleur in een Japandi woonstijl.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 4, 5 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Keuken

Totslot is Merlot Mania no. 123 toegepast op de wand met openslaande deuren, achter de eettafel en in de keuken. Een donkere, klassieke en chique wijnkleur met heel wat grijze tonen en een vleugje blauw. Merlot Mania no. 123 is een warme, rijke, weelderige en krachtige kleur. Voor de echte fijnproever!

Help, mijn man is klusser! Aflevering 4, 5 februari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Een kleurrijke afsluiting

Deze aflevering van "Help, mijn man is klusser!" laat wederom zien hoe kleur een ruimte en het leven van de bewoners positief kan veranderen. Dankzij de inspanningen van John Williams en zijn teams en mede dankzij LAB PAINT in LAB COLOURS, kan Ann weer terugkeren naar haar geliefde huis. Mis de volgende afleveringen niet, elke maandag om 20.30 uur op RTL 4, waar meer verhalen van transformatie en hoop worden onthuld.

Kleuren uitproberen?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten. Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.

Lees ook: