HELP, MIJN MAN IS KLUSSER! AFLEVERING 2, 22 JANUARI 2024 MET LAB PAINT IN LAB COLOURS

In de tweede aflevering van het zeventiende seizoen van "Help, mijn man is klusser!", uitgezonden op 22 januari 2024, kregen we een hartverwarmend inkijkje in het leven van het gezin in Emmer-Compascuum. Michael en Zulaika's verhaal begon vier jaar geleden met de aankoop van een huis dat een totale renovatie vereiste. Het verdriet door het onverwachte overlijden van Michaels vader zorgde voor een stilstand in het kluswerk, waardoor het gezin gevangen bleef in een onafgemaakte en vochtige woning. Dit leidde tot een onhoudbare situatie, waarin de gezondheid van het gezin onder druk kwam te staan. Hun verhaal raakt een gevoelige snaar bij veel kijkers, die zich kunnen identificeren met de uitdagingen van het leven en de impact ervan op het thuisfront.

In het realityprogramma waarin hulp wordt geboden aan wanhopige familieleden van doe-het-zelvers, die vaak al jaren in onafgemaakte huizen moeten wonen, werd LAB PAINT in LAB COLOURS gespot. Lees snel verder en ontdek welke tinten er zijn toegepast in de transformatie van het huis van Michael en Zulaika en hun kinderen.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 2, 22 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Een kleurrijke transformatie op de zolderverdieping

De focus van deze aflevering lag op het verbouwen van de zolderverdieping, waar de kinderkamers van Elijah en Demian zich bevinden. Dankzij LAB PAINT in LAB COLOURS werd er een frisse en gezonde omgeving gecreëerd. Met Easy Breeze no. 501 als basistint, Softened Green no. 271 een zachte groene pasteltint die de lange wand accentueerde, de levendige Green Cactus no. 12 voor een natuurlijke touch en de ongedwongen Sensational Sand no. 290 op de tegenoverliggende schuine wanden en borstafwerking, waardoor een harmonieuze en natuurlijke sfeer ontstaan is.

Kleurvlakken Help, mijn man is klusser! Aflevering 2, 22 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Elijah's kinderkamer

Voor Elijah's kamer werd gekozen voor Easy Breeze no. 501, een koel maar niet koude zachte blauwtint, gebruikt voor de kozijnen, houtwerk en het plafond. De kleur creëert een subtiele dynamiek in de kamer. Green Cactus no. 12, symbool voor groei en harmonie, werd toegepast op de schuine wand en deur, terwijl Softened Green no. 271, een zachte, groene pasteltint, de lange wand accentueerde. Het terazzo behang met bijpassende kleuren maakte het plaatje compleet, waardoor de kamer een frisse en rustgevende uitstraling kreeg.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 2, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Demian's kinderkamer

Demian's kamer was ook een toonbeeld van smaakvol kleurgebruik. Wederom werd Easy Breeze no. 501 gebruikt voor een uniforme uitstraling. Sensational Sand no. 290, een zandkleur met een laidback karakter, werd toegepast op de schuine wanden en de borstafwerking, wat een natuurlijke en kalme sfeer creëerde. Softened Green no. 271 werd gecombineerd met stijlvol behang voor een speels maar verfijnd effect.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 2, 22 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

De impact van een goed uitgevoerde renovatie én de kracht van kleur

Deze aflevering van "Help, mijn man is klusser!" toont niet alleen de impact van een goed uitgevoerde renovatie, maar benadrukt ook de kracht van kleur in het creëren van een gezonde en harmonieuze leefomgeving. De keuze voor LAB PAINT in LAB COLOURS was niet alleen esthetisch verantwoord, maar droeg ook bij aan het emotionele welzijn van Zulaika, Michael en hun kinderen. Mis de volgende afleveringen niet, elke maandag om 20.30 uur op RTL 4, waar meer verhalen van transformatie en hoop worden onthuld.

Help, mijn man is klusser! Aflevering 2, 15 januari 2024 met LAB PAINT in LAB COLOURS

Kleuren uitproberen?

Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen. De sample potjes dienen als basis om te testen voor alle verfsoorten. Voor specials geldt, mede door de kleurschakeringen, dat dit een benadering van de kleur is.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze LAB ColourcardLAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.