GESPOT IN LINDA.LOVES NO 14: HET DROOMHUIS AAN HET WATER VAN JAAP & KIM

Herinner je onze binnenkijker bij Kim Kötter en Jaap Reesema nog? DIt sfeervol verbouwde droomhuis is niet onopgemerkt gebleven. Ook LINDA.LOVES mocht bij het bekende stel binnenkijken en was onder de indruk van het kleurenpalet volledig uitgevoerd in LAB COLOURS. Het interieur is geïnspireerd op de natuur rondom het huis. Het uitzicht loopt naadloos over op de kleuren, vormen en stijlen binnenshuis.

LINDA.LOVES NO. 14: BINNENKIJKEN BIJ JAAP REESEMA & KIM KOTTER

LAB Wallpaint in de tinten Fluffy Cheetah no. 255 (rechtsboven) en Velvet Fudge no. 380 (rechtsonder).

Fotografie door Valentina Vos

WARME NATUURTINTEN IN HUIS

Kim en Jaap lieten zich inspireren door de natuurlijke omgeving buiten en kwamen uit bij een naturel kleurenpalet. Als basiskleur voor de gehele woning hebben zij voor Fluffy Cheetah no. 255 gekozen. Deze delicate neutral gaat goed samen met bruine natuurtinten en geeft een zachte touch aan het interieur.  

Op de wanden van de babykamer is de tint Velvet Fudge no. 380 toegepast. Deze karamelbruine tint met een oker basis geeft een warm gevoel aan de kamer en accentueert de natuurlijke uitstraling van het houten ledikant.

LAB COLOURS Fluffy Cheetah no. 255 en Velvet Fudge no. 380

KLEUR UITPROBEREN?

Maak dan gebruik van onze sample potjes! Met de sample potjes kun je jouw favoriete LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen. Zo kom je erachter hoe de kleur bij jou thuis uitpakt, op ieder moment van de dag.   Twijfel je tussen meerdere kleuren? Kijk dan eens naar onze LAB Colourcard, LAB Kleurstalen of complete LAB Kleurenwaaier.

Binnenkijker Kim Kötter en Jaap Reesema

Vind de details van álle kleuren die zijn toegepast in het huis van Kim en Jaap in onze binnenkijker.