EXCLUSIEF KIJKJE ACHTER DE SCHERMEN IN DE KLEURRIJKE WERELD VAN PIEN STIEGLITZ

Stap binnen in de kleurrijke wereld van Pien Stieglitz, oprichter van Stieglitz, waar elk hoekje doordrenkt is van levendige tinten en creatieve expressie. Met behulp van LAB PAINT in LAB COLOURS én LAB Eigen kleurkeuze heeft Pien haar huis omgetoverd tot een waar kleurparadijs. In deze blog nemen we je mee voor een exclusief kijkje achter de schermen, waarbij we de bijzondere kleurkeuzes van de begane grond van Pien onthullen.

Laat je inspireren door de gewaagde kleurencombinaties en ontdek hoe LAB PAINT de perfecte partner is geweest voor het realiseren van Pien's droomhuis.

STIEGLITZ x LAB PAINT

De inspiratie achter de kleurrijke stijl

Pien Stieglitz, oprichter van Stieglitz, heeft haar inspiratie voor de kleurrijke stijl niet alleen uit de modewereld gehaald, maar ook uit haar persoonlijke ontdekkingsreis. Haar verhaal van tegenslagen en zelfacceptatie heeft haar geleid naar een plek waar ze zichzelf volledig kan uitdrukken. Met Stieglitz, staat ze net als LAB PAINT, voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Dit maakt LAB PAINT dé perfecte partner voor het realiseren van "the House of Stieglitz".

Nu trekt ze deze levendige en gedurfde stijl door naar haar interieur: wat resulteert in een eclectische en kleurrijke stijl die haar huis karakter en persoonlijkheid geeft. Ofwel: "Een speelkamer voor het Stieg team om vanuit te werken, inspiratie op te doen, content te maken en even buiten Amsterdam te zijn." schrijft ze onder haar reel op Instagram. Pien creëert een magische wereld waarin iedereen zichzelf kan zijn.

Lees hier haar volledige verhaal.

STIEGLITZ x LAB PAINT

LAB PAINT in LAB COLOURS én LAB Eigen Kleurkeuze

Een essentieel onderdeel van Pien haar kleurrijke interieur zijn de verfproducten van LAB PAINT in LAB COLOURS én LAB Eigen kleurkeuze. Al onze LAB PAINT producten zijn natuurlijk te verkrijgen in de 176 unieke LAB COLOURS én de LAB Archive Colours. Maar óók in bijna alle denkbare andere kleuren. Ga je graag voor onze hoogwaardige en duurzame verven, lakken en coatings, maar kies je bijvoorbeeld liever voor een eigen NCS- of RAL nummer? Dan kun je ook bij ons terecht.

Zo heeft Pien gebruikgemaakt van zowel LAB PAINT in LAB COLOURS als LAB Eigen kleurkeuze om haar visie tot leven te brengen. Hiermee heeft ze toch gekozen voor een hoogwaardig en duurzaam product van Nederlandse bodem én steunt ze met haar aankoop de LAB PAINT FOUNDATION. De neon roze en perzik oranje tint zijn bijvoorbeeld NCS kleuren en heeft ze laten mengen in LAB Eigen kleurkeuze. Pure Black no. 50 en Bumblebee no. 872 zijn daarentegen wél bestaande LAB COLOURS.

STIEGLITZ x LAB PAINT

Hierbij een overzicht van de opvallende tinten die ze heeft toegepast op verschillende oppervlakken op de begane grond in haar huis.

  • Perzik oranje: Op de muur achter de kast, de lange wand en achter de keuken heeft Pien gekozen voor NCS-nummer: S0560-Y40R in LAB Eigen kleurkeuze. Een perzik oranje tint, wat zorgt voor een warm en speels accent in haar interieur.
  • Neon roze: De neon roze kleur op de kast en muren geven een levendige en energieke uitstraling geeft aan de ruimte. Deze tint is eveneens een NCS-nummer: S1060-R30B, welke Pien heeft laten mengen in LAB PAINT met LAB Eigen kleurkeuze
  • Bumblebee no. 872: Het plafond is geschilderd in de tint Bumblebee no. 872. Bumblebee no. 872 is een frisse honinggele tint met een vleugje oker. Deze sterke geel is energiek en zet aan tot creativiteit. Bumblebee no. 872 heeft niet veel meer nodig om een statement te maken.
  • Pure Black no. 50: Voor de kozijnen heeft Pien gekozen voor het puurste zwart: Pure Black no. 50Met Pure Black no. 50 vergroot je het contrast in je interieur en staat zonder handreikingen naar andere kleuren helemaal op zichzelf.
STIEGLITZ x LAB PAINT

Gewaagde kleurencombinaties

Je kunt wel stellen dat Pien niet bang is om kleur te omarmen en gewaagde kleurencombinaties aan te gaan. De combinatie van de opvallende neon roze dat gebruikt is op de kast en muren, tot het warme perzik oranje dat te vinden is op de muur achter de kast, de lange wand en achter de keuken, alsmede de elegante Pure Black no. 50 op de kozijnen en de speelse Bumblebee no. 872 op het plafond zorgen voor een uniek en kleurrijk geheel.

Ze combineert felle en gedurfde tinten moeiteloos met elkaar, waardoor een levendig en harmonieus geheel is ontstaan. Door te spelen met contrasten en complementaire kleuren weet ze een unieke en uitnodigende sfeer te creëren die haar persoonlijkheid weerspiegelt. Haar gewaagde kleurencombinaties laten zien hoe kleur je interieur tot leven kan brengen. Het huis van Pien is een ware inspiratiebron voor liefhebbers van kleur.

STIEGLITZ x LAB PAINT

Zelf ook aan de slag met kleur?

Ben je geïnspireerd geraakt door de kleurrijke stijl van Pien Stieglitz en wil je zelf eveneens aan de slag gaan met gewaagde kleurencombinaties? Ontdek dan de mogelijkheden van LAB PAINT in LAB COLOURS én LAB Eigen kleurkeuze en laat je creativiteit de vrije loop. Breng jouw interieur tot leven met levendige tinten en creëer een unieke en persoonlijke ruimte die jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Durf te experimenteren met kleur en creëer een unieke en persoonlijke sfeer in jouw eigen huis.

Kleur uitproberen? Maak dan gebruik van onze LAB Sample potjes. Met de sample potjes kun je jouw LAB COLOUR rechtstreeks op de muur of een vel papier testen en ontdekken hoe de kleur bij jou thuis uitpakt. Sample potjes zijn alleen verkrijgbaar in LAB Wallpaint. Dit is een matte verfsoort die bedoeld is om een kleur te beoordelen.

Twijfel je tussen meerdere kleuren? Bestel dan ook onze colourcardgrote kleurstalen of complete kleurenwaaier.
STIEGLITZ x LAB PAINT